Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2012

Sebuah cerita dari Mimie Aiza

(Source: http://mimieaiza.blogspot.com)

Terima kasih kepada Mimie Aiza diatas keizinan yg telah diberikan untuk saya gunakan post anda di dalam blog saya ini...

dipetik secara terus tanpa sebarang editing dibuat

.............................................................................................................................................

emmm.. emmm.. macam mana nak tulis ni??? dah lama tak upbedate belog, sampai tak tau macam mana nak tulis.. heeee.. ini aku nak cerita pengalaman seminggu lepas, ehhh 2 minggu lepas... errrkkk mungkin 3 minggu lepas kot. emmmm... emmm.. makcik lupa laaa bila kejadiaan ni terjadi.. *facepalm*

pada satu malam tu, lecturer aku sir A dia nak ganti class statistic setelah dia cuti selama seminggu pada minggu lepasnya.. seperti biasa, pelajar-pelajar yang cemerlang ni datang la reramai bagi memeriahkan class.. dan sebelum itu, sir A sudah pun membuat pesanan..

"sebaik saja habis chapter 4 iaitu trasportation, bermakna saya akan adakan TEST 1&qu…

Makluman: Penyerahan Baucer Buku

Salam Sejahtera

Y. Bhg. Prof./Prof.Madya/Tuan/Puan,

Sukacita dimaklumakan bahawa penyerahan Baucer Buku kepada pelajar UiTM Perlis akan diadakan di RUANG LEGAR KOMPLEKS STAR
seperti Jadual di bawah :

SELASA 10 JANUARI 2012 FAKULTI PERAKAUNAN PROGRAM : AC 110 , AC 120
9.00 pagi 4.30 petang
FAKULTI SAINS PERANCANGAN PROGRAM : AP120, AP 121, AP 122
DAN UKUR

FAKULTI SAINS GUNAAN PROGRAM : AS 113, AS 115, AS 120

FAKULTI AGRO TEKNOLOGI PROGRAM : AT 110


RABU 11 JANUARI 2012 FAKULTI PENGURUSAN PERNIAGAAN PROGRAM : BM 111, BM 112,BM 114
9.00 pagi 4.30 petang
FAKULTI KEJURUTERAAN AWAM PROGRAM : EC 110, EC111, EC 112, EC113

FAKULTI SAINS SUKAN DAN REKREASI PROGRAM : SR 113

FAKULTI SAINS MATEMATIK DAN PROGRAM : CS 110, CS 113
KOMPUTER

KHAMIS 12 JANUARI 2012 SEMUA FAKULTI SEMUA PROGRAM IJAZAH SARJANA MUDA
9.00 pagi 4.30 petang

JUMAAT 13 JANUARI 2012 SEMUA FAKULTI SEMUA PROGRAM IJAZAH SARJANA MUDA
9.00 pagi 12.00 tgh

Mohon kerjasama Y. Bhg. Prof./Prof.Madya/Tuan/Puan untuk memaklumkan kepada pela…
Selamat Menjawab Exam yang akan bermula pada esok...jangan lupa minta restu & berkat ibu & ayah anda...buat yg terbaik untuk mereka kerana anda adalah anak yang mampu mengalirkan air mata mereka dengan melihat kejayaan anda di UiTM....saya doakan agar anda cemerlang dalam exam pada kali ini...

Terima Kasih

Salam,

Terima kasih diatas kesudian anda untuk hadir ke kelas pada ptg tadi...dapat 10% info pada petang tadi pun sudah cukup bagi saya...

selamat menjawab soalan simulation hehehe...

Thanks.

QMT425 : Simulation

Salam,

Kepada para pelajar yang beminat untuk sama2 berdiskusi untuk topik simulation boleh datang ke kelas B304 (2 Januari 2012 - Isnin) jam 2ptg...

Untuk makluman semua, kelas ini berkapasiti 40 student, so siapa cepat dia dapat tempat duduk...maaf kelas habis digunakan untuk sesi kuliah diploma & peperiksaan akhir ISM.

Sekian